top of page

Het aanbod van onze diensten

Wat heeft Holistic Dog Healing te bieden?

Vanuit een holistische visie werk ik met een bio-energetische testmethode, homeopathie, supplementen, (Chinese) kruiden, bloesem- en lichtremedies, gemmotherapie, aromatherapie en natuurvoeding om je hond te ondersteunen om weer in balans te komen.

 

De term holisme komt van het woord ‘holos’ wat ‘het geheel’ betekent. Bij een holistische therapie gaan we uit van 3 lagen: fysiek, energetisch en emotioneel/spiritueel. We onderzoeken al deze lagen, om de oorzaak van een probleem op te sporen en vervolgens richten we ons op een aanpak vanuit diverse invalshoeken, om zo een dieper en beter herstel te verkrijgen.

 

Het onderzoek gebeurt d.m.v. een zeer accurate, bio-energetische meting en kan gedaan worden met DNA-materiaal. Je hond kan dus heel prettig in zijn eigen omgeving blijven en ervaart geen stress van de behandeling.

 

Zeker bij chronische klachten, gedragsproblemen en ouderdomsklachten kan een holistische aanpak mooie resultaten opleveren. Alles om het zelfgenezend vermogen van de hond te stimuleren!

Onze werkwijze is een combinatie van:

Tierkomm.-Fotolia_41057125_Subscription_Monthly_M.jpg

Voor wie is een holistische aanpak geschikt?

20231117_103447.jpg

Je begrijpt het holistisch denken

Je begrijpt dat het lichaam één geheel is waar alle systemen en organen met elkaar samenwerken. Dat het daarom ook niet mogelijk is om een diagnose te stellen, omdat we niet in hokjes en labels denken.

Je bent bereid tot onderzoek

Je handelt met de kennis die je hebt. Als je beter weet dan kun je beter doen! Veel dingen zijn anders dan ze ons geleerd zijn. Je zult dus opnieuw moeten gaan onderzoeken en bereid moeten zijn om oude overtuigingen los te laten. Je bent hier waarschijnlijk gekomen, omdat de dingen die je tot nu toe hebt gedaan, niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Je begrijpt dat het geen quick
fix is

Heling heeft tijd nodig. Ziekte ontstaat niet van de één op de andere dag. Het is vaak een proces van jaren. Genezing kan een proces van maanden zijn. Het herstellen van een ecosysteem heeft tijd nodig. 

Je bent bereid tot verandering

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je hetzelfde resultaat blijven zien. Wil jij andere resultaten dan zul je dus je aanpak moeten veranderen. Je bent bereid om de oorzaak van de klachten te vinden en op te lossen en symptoombestrijding d.m.v. chemische middelen (waar het kan) zoveel mogelijk los te laten.

Homeopathie

Als uitgangspunt en basis van een consult maken we altijd gebruik van een uitgebreide Bodyscan en Homeopathie. De uitslag van de bodyscan, d.m.v. ons bio-energetisch testsysteem, zal vervolgens bepalen of het nodig is om aanvullende middelen in te zetten. Tot de mogelijkheden behoren:

  • Aanpassing van de voeding

  • Supplementen op basis van fytotherapie

  • Etherische oliën

  • Bloesem- en lichtremedies

  • Celzouten

  • (Chinese) kruiden en Oertincturen

  • Gemmotherapie & Spagyrische middelen

  • CBD Olie

  • Enkelvoudige Homeopathie

  • Homeopathische Imprints/Bio-Energetische Complex-homeopathie

Vraag hier een gratis intake voor je hond aan

Intake Holistic Dog Healing
Foto uploaden

Bedankt voor je aanvraag

bottom of page